top of page
2.png

Nakhon Phanom, 3 days introduction tour
TOUR 02A – 3 dagen 

Routing: Bangkok – Nakhon Phanom – Bangkok

Wat kunt u verwachten: authentiek – cultuur – lokaal contact – puur – panorama’s – weinig westers toerisme

 

PROGRAMMA

Dag 01 Bangkok – Nakhon Phanom
 

De tour start op de luchthaven van Bangkok en vliegt u even later op een uurtje tijd naar het stadje Nakhon Phanom. Na aankomst transfer naar het hotel. Nakhon Phanom wordt terecht genoemd als een van de meest sfeervolle plaatsjes van Thailand, maar is zeker nog niet ontdekt door het internationale toerisme en komen er ook nog maar heel weinig westerlingen. Vanaf de langgerekte boulevard, die zich uitstekend leent voor een wandeling, geniet u van prachtige panoramische uitzichten op de bergen van Laos en de Mekong Rivier. 

Nakhon-Phanom.jpg
NakhonPhanom10.jpg

Verder beschikt Nakhon Phanom over een aardig aantal mooie koloniale gebouwen waarvan de meeste prachtig gerestaureerd. Een bezoek aan de sfeervolle avond markt langs de karakteristieke oude houten huisjes en restaurantjes, is hier een “must do”! Kortom, een plaatsje waarbij u uw fotocamera altijd bij de hand dient te hebben! Overnachting in het Fortune River Kong Hotel ***.

 

Dag 02 Nakhon Phanom

IMG_1323.jpg
IMG_9408.JPG

Een dag om op eigen gelegenheid op ontdekking te gaan in Nakhon Phanom. Het is zeker leuk om een fiets te huren en door dit stadje heen te fietsen. Zijn prachtige gerestaureerde koloniale gebouwen en zijn kilometers lange boulevard nodigen uit voor een ontspannen tochtje op de fiets. Een aanrader is ook om per fiets het huis van Ho Chi Minh te bezoeken alwaar hij van 1925 t/m 1932 met regelmaat heeft gewoond. Kortom, aan sfeer en bezienswaardigheden geen gebrek, evenals aan gezellige restaurantjes!

Overnachting in het Fortune River Kong Hotel ***.

 

Dag 03 Nakhon Phanom – Bangkok

Transfer naar de luchthaven voor de terugvlucht naar Bangkok. Einde programma.

Nakhon Phanom.png

PRIJZEN (02A) Periode 01.09.24 / 31.03.25

Bij 2 personen     : € 158,-- pp (1x2 pk)

Bij 3 personen     : € 138,-- pp (1x3 pk)
Bij 4 personen     : € 132,-- pp (2x2 pk)
Bij 5 personen     : € 129,-- pp (1x2 pk & 1x3pk)

Bij 6 personen     : € 124,-- pp (3x2pk)

INCLUSIEF:
Alle tours en transfers zoals genoemd in het programma, ontbijt 2x, Covid Safety Package, boekings en reserveringskosten.


EXCLUSIEF:
Vliegtickets Bangkok-Nakhon-Phanom-Bangkok. Prijzen van vliegtickets wijzigen doorlopend en zijn pas bekend op het moment van boeking.
Fooien, overige uitgaven.

 

 Reis naar wens en op maat aanpassen? Dat kan!

Neem contact met ons op.

 

bottom of page