top of page
HOE BOEKT U EEN REIS

HELLO ISAAN
“HELLO ISAAN”  is een product van Oriental Travel Thailand Co., Ltd., een gerenommeerde reisorganisatie onder Nederlands management en welke is gevestigd in Bangkok. In de afgelopen 28 jaar heeft Oriental Travel Thailand meer dan 500.000 gasten mogen verwelkomen. Een ervaren touroperator en aangesloten bij alle overheidsorganisaties die door de Thaise overheid verplicht zijn zoals de TAT (Tourist Authority Thailand en de ATTA (Association Thailand Travel Agents).

 

Hoe boekt u een reis
Heeft u een reis gevonden op onze site, dan kunt u deze eenvoudig zelf boeken door te klikken op "book now". Vervolgens vult u uw gegevens in en kunt u de email versturen. U ontvangt binnen 24 uur een definitieve bevestiging. Of stuur ons een email met uw wensen. Want ook kunnen wij een maatwerk reis op wens voor u uitwerken!

 

Betalingen
We houden het graag zo duidelijk en eenvoudig mogelijk.

Zodra de reis is bevestigd, bedraagt ​​de aanbetaling € 50,- per persoon. Het restant van de reissom dient 1 week voor aankomst bij ons binnen te zijn. Betalingen kunt u overmaken op onze bankrekening in Nederland (Rabo) of op onze rekening in Thailand. Ook kunt u betalen per VISA, MASTERCARD of AMERICAN EXPRESS creditcard. Hier worden geen extra kosten voor in rekening gebracht en bent u tevens verzekerd voor de door de creditmaatschappij opgenomen bepalingen. 

 

Boekingskosten
De prijs van het arrangement is de totale prijs. Wij rekenen GEEN reserveringskosten en of boekingskosten.

 

Onze annuleringsvoorwaarden
Wij hanteren zo’n klantvriendelijke mogelijke annuleringsvoorwaarden. Dat betekent dat u tot 48 uur voor aankomst kosteloos kunt annuleren en krijgt u de aanbetaling terug. Bij annulering binnen 48 voor aankomst worden alleen de reeds gemaakte kosten in rekening gebracht. Dit is echter tot een maximumbedrag van € 100,- per persoon. U zit dus nooit vast aan grote kosten. Het geld dat u reeds aan ons heeft betaald wordt ten allen tijde onmiddellijk aan u teruggestort.

 

Vragen
Voor vragen kunt u gebruik maken van het contactformulier of een e-mail sturen. Vindt u een reis leuk maar wilt u toch wat aanpassingen op maat, dan kunnen we geheel vrijblijvend een voorstel voor u uitwerken.

 

Bijstand 
Eenmaal in Thailand bieden wij 24-uurs assistentie. Als bijvoorbeeld een van uw medereizigers ziek wordt, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij doen dit al bijna 30 jaar en hebben al veel mensen kunnen helpen met simpele dingen en/of grotere problemen. We staan dus ​​al bijna 30 jaar voor u klaar!

 

Bereikbaarheid
“Hello Isaan” is voor noodgevallen altijd 24 uur per dag telefonisch probleemloos bereikbaar, zowel in het Nederlands als in het Engels. Bij ons dus geen lange wachttijden, robotchats en of andere communicatie middelen die wij klantonvriendelijk achten. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop!

 

Aanpassen van de reis
Voor wijzigingen tot aankomst worden geen kosten in rekening gebracht.

bottom of page